2019 Nikah Şekeri Modelleri

Düğün denildiğinde gelinlik ve davetiye gibi ilk akla gelen ve seçmekte zorlanacağınız konulardan biri olan nikah şekerleri, 2019 yılında da seçmekte zorlanacağınız konulardan biri olacak gibi görünüyor. Zevkinize uyacak yepyeni yüzlerce model, seçiminiz için kataloglara ekleniyor. 2019 nikah şekeri modelleri arasında en çok dikkat çekenler bu yıl da magnetler. Buzdolabına yapıştırıp unuttuğumuz, her gördüğümüzde o günü hatırlatan magnetler hem pratik hem de ekonomik nikah şekeri seçenekleri olarak öne çıkıyor.

Lazer ile kesilen pleksi aynalar, ahşap modeller arasına eklenen gerçek doğal taş nikah şekerleri bu yıl oldukça dikkat çekiyor. Tamamen kişiye özel fotoğraf veya grafikler ile süslenebilen bu modeller üzerinde sınırsız tasarım uygulamak mümkün.

 

 

 

 

 

 

 

Kolonya şişeleri de yükseliş trendini sürdürürken doğal kütük mumluk şeklinde nikah şekerleri de bu yılın öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavanta dolu birbirinden şık keseler, çamaşır çekmecelerinde yerlerini alırken sizleri hatırlatan kalıcı hediyeliklerden bir diğeri…

 

 

 

 

 

 

 

Metal bisiklet, metal kafes gibi modellere olan ilgi azalırken cam ürünlerine artan ilgi ise gözardı edilemeyecek kadar fazla…

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.