Nikah Şekeri Modelleri 2021

2021 Nikah Şekeri modelleri için bu bağlantıyı tıklayınız.

2020 başından beri ülkemiz de dahil tüm dünyayı etkileyen salgın nedeniyle özellikle ülkemizde yaz aylarında yapılan nişan, nikah, kına, düğün gibi etkinlikler maalesef ya kısıtlandı ya da ertelendi. 2020 yılında evlilik hazırlıkları yapan çoğu çiftin sade bir nikah sonrası düğünlerini 2021 yaz aylarına ertelediği hatta çok sayıda çiftin nikahlarını dahi 2021 yaz aylarına ertelediği haberlerine ajanslarda sıklıkla rastlanır oldu.

Henüz “Nikah salonları ne zaman açılacak” sorusu cevaplanmamış olmasına rağmen sektörün kış aylarından itibaren hareketlenmeye başlaması, beklentinin 2021 yaz aylarında yasakların kaldırılacağı veya kısıtlamaların hafifletileceği yönünde olduğunu gösteriyor.

Gelinlik, davetiye, organizasyon, fotoğraf gibi pek çok sektör ise hazırlıklarını yeni sezon için tamamlıyor. Bizler de vazifemiz gereği 2021 için nikah şekeri modelleri çalışmalarını sürdürüyoruz.

Sayfamızdaki nikah şekeri kategorisi altına 2021 nikah şekeri modellerini eklemeye devam ediyoruz.

Sizler de 2021 yılı içinde evlilik hazırlıkları yapıyorsanız internet sitemizi ve instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayın.

Salgının en kısa sürede son bulmasını beklediğimiz bu kış günlerinde, herkese sağlık dolu bir yıl dileriz.

Bir yanıt yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.